Pàgines

dimecres, 22 d’abril del 2015

Lliurament del III Premi Domènec Font (UPF): La Natalia destaca «per la profunditat i la brillantor» de la seva anàlisi del periodisme


L’alumna de segon de batxillerat Natalia García Caldeiro, pel seu treball Prensa e ideologia: La connotación en el discurso periodístico, ha rebut un dels guardons de l’edició d’aquest any del III Premi Domènec Font en Comunicació al millor treball de recerca de batxillerat, convocat per la UPF.
         El passat 17 d’abril va tenir lloc l’acte de lliurament del premi a l’auditori del campus de Comunicació (Poblenou). Els treballs premiats, en paraules del jurat, «a més a més de fer un recull i una síntesi d'informacions i de coneixements, creen coneixement, generen nous coneixements. Afronten unes temàtiques que tenen interès acadèmic i rellevància social, plantegen unes hipòtesis sòlides, fonamenten teòricament els seus punts de vista, recorren a una metodologia rigorosa i elaboren unes conclusions precises». I, en concret, el treball de la Natàlia «destaca per la profunditat i la brillantor d'una anàlisi conceptual sobre el periodisme fet amb la intenció de protegir-lo dels interessos partidistes».

Enhorabona, Natalia, continua pel camí de l’excel·lència!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada